nedelja, 26. julij 2009

Moorje


Včeraj ponoči smo se vrnili z morja. Bili smo na Murterju, v kampu Slanica. Chilly je na morju zeelo užival. V kampu je bilo kar veliko kužatov, tako da je imel tudi družbo. Na plaži se je igral z črno kodrico Ajo, s katero se najprej nista preveč marala, potem pa sta ugotovila, da sta drug drugemu lahko odlična družba in noriji potem ni bilo konca. Igral pa se je tudi z Nemškim špicem Bigi-jem, maltežanko Sophie in Border Collijem Kali-jem. Nad vodo Čilko sicer ni bil preveč navdušen, se je pa kljub temu po vodi prevažal s čolnom in desko. Spala sva skupaj v šotoru in moram reči, da je bil glede na množico novih neznanih vonjav in glasov zeloo priden. Seveda je sem pa tja tudi malo zalajal, največkrat v odgovor kakšnemu drugemu pesjančku. V nekaj dneh ga je poznal cel kamp. Zaradi tega sva od šotora do plaže hodila pol ure, kajti vsakih nekaj metrov naju je kdo ustavil in prečohal Chilly-a, ki je ves navdušen nad tolikšnjo pozornostjo vse prelizal in skakal od veselja. V glavnem, imeli smo se fajn.

Na žalost imam bolj malo slik, ker nam je po dveh dneh crknil fotoaparat in še v tistih dveh dneh smo komaj posneli kakšno sliko, ker ko si pritisnil na gumb za slikanje je bil mali že na drugem koncu plaže. Ampak nekaj je pa vseeno.


Lep morski pozdrav

Ana&Chilly :)

3 komentarji:

 1. Hojla Ana in Chilly!

  Hvala za obisk na najinem blogu. Pa ful sem vama hvalezna se zato, ker sem nasla preko vajinega bloga blog od Longyja.. :)

  Poljubcke luskanemu Chillyju.. :))

  OdgovoriIzbriši
 2. Hej!
  Ja, z Chilly-em redno gledava vajin blog. Elly je res čudovita psička!
  Poljubčke tudi Elly :)

  OdgovoriIzbriši
 3. iii, Chilly je pa res nekaj posebnega! vidim, da prav uživata!

  LP, Špela-shilu. ;D

  OdgovoriIzbriši