četrtek, 16. julij 2009

Ojla, Chilly tukaj!

Končno sem tudi jaz dobil čisto svoj pasji blog. Naj se vam predstavim. Sem Chilly, 5- mesečni kavalirček ruby barve. Skotil sem se 10. februarja. Sem malo poseben, saj imam po glavici in prsih belo liso. To sicer po standardu ni zaželjeno, a moji lastnici se zdim z njo prav luškan. Itak pa je vzrediteljica rekla, da bo morda celo izginila.


Ko smo že pri vzrediteljih... prihajam iz psarne Perle du Sahel v Pragi. Moje rodovniško ime je Xotic Xception Perle du Sahel. Moja mama je prekrasna kavalirka ruby barve z imenom Venezia of Woodville, moj oče pa je tricolor Toraylac Bohemian Rhapsody.


Moji lastniki pravijo, da sem zeloo priden in nežen kužek(priznam, včasih tudi kaj ušpičim, ampak saj sem vendar mladiček :P ). Lulam in kakam že zunaj. Včasih malo zalajam na kakšnega veelikega kužka. Obožujem družbo kavalirčkov. Zadnjič sem na sprehodu kar poskakoval od veselja ko sem srečal eno kavalirko. Pa še isto stara je bila. Takooj sva se ujela in se eno uro igrala in lovila, lastniki pa so se nama smehljali. Midva bi se še kar igrala, ampak potem sem moral oditi domov.Hov, hov!
Se tipkamo!

Lp

Chilly & Ana1 komentar: