sreda, 18. avgust 2010

Kaj se je vse dogajalo...




Spet se javljava po dolgem času... Najprej naj povem kaj vse se je dogajalo pri nas medtem.
Uf, koliko stvari se je zgodilo!

Chillyja je napadel nek večji pes in je bil čisto bogi. Smo ga peljali k veterinarju in je prvič rekel, da ni nič oz. da je samo podplutba in ima zaradi udarca (?) vročino. Potem nas je naročil na kotrolo in dal analgetike. V istem tednu smo bili torej še 2x na kotroli in vsakič ga je pretipal pa ni bilo videti nič od nič. Potem peti ali pa šesti dan, se je pa Chilly ob petih zjutraj se zbudil in začel predirljivo cviliti. Jaz sem seveda takoj vstala in sem videla da mu iz rane (ki je prej sploh nismo videli) teče kri. Ob sedmih smo takoj leteli k vetu in ko mu je pobril dlako okoli rane, se je iz rane ulilo za celo skodelico gnoja pomešanega s krvjo. Joj, se nam je smilil revež. Potem je dobil obvezo oz. kar plašček (glej na sliki) in moral še 1 mesec prihajati na kontrolo in jesti antibiotike ter analgetike. Sedaj je od tega že dolgo, rana se je zacelila, dlaka je zrastla nazaj in naš divjak spet lahko skače po travi... ali pa tauha kamne iz morja.

Poleg te nezgode, pa se je zgodilo tudi nekaj bolj prijetnih reči... Uspešno sva zaključila tečaj junior handlinga, končala se je šola, bila sva na nekaj razstavah... In na dveh sva tudi tekmovala v Junior handlingu! Na Barju in na državnem prvenstvu iz Junior handlinga. Barje je bilo letos prvič in moram priznati, da me je navdušila ta razstava. Zelo luštna lokacija, veliko prostora... Pa še vstopnine ni bilo (: Upam, da bo naslednje leto spet.

V Maribor in Portorož pa letos nisva šla. Greva pa zato zagotovo v Trbovlje! Malo sva iz vaje, ampak bo že... Pa kostim še rabim.
V jeseni greva na Evropsko samo pogledat, nekako nisva zbrala poguma, da bi se prijavila. Bova pa v Vrtojbi nadoknadila.
No, torej se vidimo v Trbovljah!
Lp, Ana & Chilly

1 komentar:

  1. Hi,

    A new section has appeared on our blog: Baika's Blog, which is named after our little dog. It's called "what's new with the CKCs ?". An automatic list of the 10 most recent updates of a selection of CKC blogs from around the world. From now on in one glance all visitors can be kept informed of the news in the Cavalier King Charles world.

    Any CKC blog owner can participate by giving us the link to their blog. Whenever there is a new posting the link to your blog will be shown in the list. We of course would appreciate if you could add a link to our blog in return.

    CKC blogs of all languages are welcome. We'll add a mention next to each blog if it's in French (FR) German (DE) or in English (EN).

    We hope this new tool will reveal itself as practical and interesting for you as it is for us.

    See you soon!

    MademoiselleBlume / baikasblog.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši